[NANL] - Nationale Alliantie Nederland


We zijn verhuisd!


Ga naar forum.nanlclan.nl en registreer je op ons nieuwe forum


Mvg de beheerder(s)
[NANL] - Nationale Alliantie Nederland
De Nederlandstalige multigaming clan

[NANL] - Nationale Alliantie Nederland

Waar plezier en ownen wel degelijk samen gaat !
 
IndexStatsFAQRegistrerenInloggen

Deel
 

 NANL World of tanks recruitment beleid & info

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rage
Generaal-majoor
Generaal-majoor


Aanmelddatum : 06-01-11
Berichten : 1045

NANL World of tanks recruitment beleid & info Empty
BerichtOnderwerp: NANL World of tanks recruitment beleid & info   NANL World of tanks recruitment beleid & info Clock-16x16zo jan 18, 2015 1:10 pm

Binnen de NANL zijn twee WoT clans: NANL & NANL2
Wanneer een Recruitment Officer  een "nieuwe" speler voor de NANL aantrekt, moeten er eerst twee trajecten worden doorlopen:

  • Traject 1: Registratie & applicatie
  • Traject 2: Controle, invite & bevestigen

Traject 1: Registratie & applicatie
Een Recruitment Officer van de eerste- of tweede clan maakt ingame reclame voor de totale NANL (check voor info over de NANL chat mod DIT TOPIC !).
Wanneer een Nederlandssprekende speler geïnteresseerd is en de NANL wilt joinen, wordt deze door de Recruitment Officer doorverwezen naar onze website.
Op de NANL website moet de speler zich (evt. met aanwijzingen van de Recruitment Officer) registreren. Om vervolgens een WoT clan te joinen, dient de speler een applicatie met spelersnaam te posten in: WoT Spelersnamen

Traject 2: Controle, invite & bevestigen
Nadat er een applicatie is gepost, worden door de Recruitment/Personnel Officers de stats van de nieuwe speler gecontroleerd.
Wanneer een speler een persoonlijke beoordeling van 2500 of hoger heeft en meer dan 2500 battles heeft gedaan, wordt de speler geïnvite voor de NANL.
Mochten de statestieken van de speler niet toereikend zijn, wordt hij/zij geïnvite voor de NANL2.
De Officer die de invite verstuurd heeft, vermeld dit in het WoT Spelersnamen topic zodat de nieuwe speler via de world of tanks website de invite kan accepteren. Wanneer dit is gedaan, is de "nieuwe speler" een officieel lid van de NANL. De Officer dient dan nog eventjes te melden dat het invite proces afgerond is! De Officer houd dus het hele invite proces in de gaten van de betreffende "nieuwe speler" en houd op het forum de rest op de hoogte.


Disclaimer:

  • De Personnel- & Executive Officers van de NANL controleren of voor ieder nieuw lid de twee trajecten zijn doorlopen.
  • Wanneer een Recruitment Officer zich niet houd aan één of beide trajecten, wordt hij/zij daarop aangesproken en kunnen er sancties volgen.
  • Vanaf heden (18-01-2015) kunnen "nieuwe spelers" zonder registratie/aanmelding op de website geen lid worden van de NANL clan. Degene wat er door de mazen van dit systeem glipt, zal gekicked worden tenzij hij/zij zich alsnog registreert/aanmeld.
  • Een nieuwe speler, met toereikende statistieken voor clan één, kan op aanvraag ervoor kiezen clan twee te joinen (bijvoorbeeld om daar een functie in te vullen, of omdat vrienden in clan 2 zitten).
  • Wanneer spelers per ongeluk in de verkeerde clan terecht zijn gekomen, zullen zij zo spoedig mogelijk weer gekicked worden en krijgen ze (twee dagen later) een nieuwe/juiste invite.
  • Wanneer spelers zich in clan twee zodanig ontwikkelen dat ze voldoen aan de toelatingseisen voor clan één, kunnen zij een overplaatsing aanvragen in het WoT Spelersnamen topic.

Bij vragen over het NANL recruitmentbeleid, kan er contact worden gezocht met de volgende personen:
- WoT algemeen: @DaBeav
- WoT clan NANL: @cplpatrick
- WoT clan NANL2: @pagasus45 (Brat2008)
Ook kunnen bovenstaande personen gecontacteerd worden wanneer een speler de functie van Recruitment Officer wilt bekleden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
NANL World of tanks recruitment beleid & info
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
[NANL] - Nationale Alliantie Nederland :: De pc games :: WoT-
Ga naar: